Skip to product information
1 of 4

mushie

Сет за капење - Морски свет

Regular price ден 1,500.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Направете го времето за капење пријатно со сетот за бањање на Mushie кои соджи пакување од 4 животни.

Морскиот сет е збир на играчки погодни за вода што може безбедно да се користат во кадата. Комплетот се состои од 4 мали фигури инспирирани од морето изработени од силикон за храна: подморница, нуркач, октопод и кит, кои се направени да ги стимулираат сетилата на децата и да го промовираат нивниот когнитивен развој.

Една од главните придобивки на сетот за капење е што го прават времето за капење попријатно за децата. Ова може да ги спаси родителите од мака да ги убедат своите малечки да се бањаат. Секоја играчка за капење е дизајнирана да се отвора на два посебни парчиња за темелно да може да се исчисти и брзо да се суши, се со цел играчките да останат без мувла

Препорачана возраст: 10+ месеци
Материјал: силикон за храна
Количина: 4
CE ознака

Може да се мие во машина за садови
По секоја употреба, препорачуваме да ги отворате парчињата за да ги исплакнете и да ги исушите на воздух пред да ги складирате

Materials

Dimensions

Care information