Skip to product information
1 of 5

maileg

Принцезата на зрно грашок, голема сестра

Regular price ден 3,000.00 MKD
Regular price Sale price ден 3,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Си беше еднаш една принцеза ... Сет за игра инспириран од познатата бајка Принцезата на зрно грашок. Овој комплет вклучува замок со душеци, зрно грашок и принцеза глувче.

Висина: 17 см
Ширина: 15 см
Возраст: +3 години
Перење: 30°C
Материјал: Памук
Полнење: Рециклиран полиестер/Пепелети

Materials

Dimensions

Care information