kidsandco.mk

Поплин макси фустан - Розеви линии

Sale price Price ден 3,200.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.

ОВОЈ ФУСТАН СЕ НАРАЧУВА ОДНАПРЕД И ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА Е 2 НЕДЕЛИ

Овој поплин макси фустан наменет за мајки е рачно изработен од 100% поплин. 

Изработен во романтичен бох/винтиџ стил, со надувани, пуфкасти ракави до над лактите и едноставно, опуштено здолниште. Ленес и пријатен за носење.

Материјал: 100% поплин.

Време за изработка: 2 недели