Skip to product information
1 of 4

mushie

Картички за бележење

Regular price ден 850.00 MKD
Regular price Sale price ден 850.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Картичките на Mushie се користат за облежување на важните настани во животот на вашето бебе, од неговот доаѓање на овој свет па се додека наполни една година. Картичките се безвременски и може да ги чувате како прекрасен спомен од раните недели и месеци на вашето дете. Картичките ќе ви помогнат да ја прославите и да ја споделите приказната за вашето бебе.

Картичките се прекрасно илустрирани и се двострани, така што можете да правите белешки од едната страна и да гледате елегантни дизајни со акварел од другата страна.


Детали за Mushie Milestone Cards:
1 x сет од 16 уникатни картички
Дијаметар: 11,5 цм

Materials

Dimensions

Care information