Skip to product information
1 of 4

maileg

Велнес глувче, големата сестра

Regular price ден 1,700.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,700.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Како и секој друг, и овој глушец сака да поминува часови во топла вода во бањата. Овој комплет за играње содржи златна када, глушец и пешкир.

Големина: голема сестра/брат
Висина: 9 цм
Ширина: 7 цм
Препорачана возраст: +3 Години
Перење: 30°C
Материјал: Памук
Полнење: Рециклиран полиестер/Пе пелети

Materials

Dimensions

Care information