Зошто да дојдете?

Дојдете да се запознаете и дружите со мајки кои моментално се наоѓаат во иста ситуација како и вие, кои моментално водат иста борба, имаат исти мисли и размислувања, ги мачат исти прашања и сомнежи. Со разговор, дружба, вежби, нови информации и позитивна атмосфера, почетокот на трансформирање на моменталната состојба и враќање на сопствената моќ е загарантиран. Не сте сами! Ако прочитавте до тука, значи сте на вистинскиот пат кон промената што ја посакувате за себе. Инвестирајте во себе, заслужувате повеќе!

РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Доколку сте заинтересирани за работилницата или пак Ви требаат дополнителни информации како и информации за вршење на уплата, Ве молиме контактирајте нé на:

Емаил: contact@kidsandco.mk

Напомена: Сакаме да Ви напоменеме дека заради озвозможување на квалитетна организација како и тек на самата работилница бројот на учесници е ограничен. Учеството во работилницата е загарантирано само по извршена уплата.