Skip to product information
1 of 1

mushie

Топка глодалка - Песок

Regular price ден 850.00 MKD
Regular price Sale price ден 850.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Овие глодалки за заби се направени од 100% нетоксичен силикон, наменет за храна и не содржат БПА и фталати, што ги прави безбедни за уживање.
Дизајнирани за да бидат лесни за фаќање за мали бебешки раце

Начин на одржување: измијте со топла вода и сапуница и оставете да се исуши

Materials

Dimensions

Care information