Skip to product information
1 of 4

mushie

Силиконска подлога - Ретро коли

Regular price ден 1,100.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,100.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Нека вашето малечко биде чисто со нашата забавна колекција на силиконски подлоги.
Дизајнирани
 во Шведска, нашите силиконски подлоги добро се совршена комбинација со нашите силиконски лигавчиња.
Направени од силикон за храна, овие разиграни подлоги се без БПА и фталати. Лесно се чистат, нашите силиконски подлоги се спротивставуваат на дамките и не апсорбираат вода.
Се мие со сапун.

Materials

Dimensions

Care information