Skip to product information
1 of 2

maileg

Пријатели од џунглата - Слон

Regular price ден 2,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Овој слон никогаш нема да го заборави својот најдобар пријател. Пријателите од џунглата пристигнуваат во кутија за подароци и носат кошула со сина боја, но можете да го промените нивниот изглед и да им ги менувате облеките. Сите пријатели се рачно изработени од природни ткаенини. 


Висина: 34 см
Возраст: Сите возрасти
Препорачана возрасна група: Сите возрасти
Перење: 30 ° C
Материјал: Лен
Полнење: полиестер/пелети

Materials

Dimensions

Care information