mushie

Постер Планети

Sale price Price ден 1,300.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Помогнете му на вашето дете да започне да го разбира нашиот соларен систем со овој шармантен, убаво илустриран постер.  Дизајниран во Шведска, тоа е дел од серија на Mushie постерите кои преовладуваат со меки бои и модерен дизајн.

Секој постер во оваа серија е отпечатен полу-сјајни хартија во Хјустон, Тексас. Постерот доаѓа во следнава димензија 28cm x 43cm. Рамката не е вклучена.

Упатства за нега: По приемот на постерот, ставете го на под, под рамен предмет и оставете го 12-24 часа целосно да се израмни.