Skip to product information
1 of 4

mushie

Постер Емоции

Regular price ден 1,100.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,100.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Помогнете му на вашето дете да започне да разбира како другите се чувствуваат и да ги препознае сопствените емоции со овој шармантен, убаво илустриран постер. Дизајниран во Шведска, тоа е дел од серија на Mushie постерите кои преовладуваат со меки бои и модерен дизајн.

Секој постер во оваа серија е отпечатен полу-сјајни хартија во Хјустон, Тексас. Постерот доаѓа во следнава димензија 28cm x 43cm. Рамката не е вклучена.

Упатства за нега: По приемот на постерот, ставете го на под, под рамен предмет и оставете го 12-24 часа целосно да се израмни.

Materials

Dimensions

Care information