Skip to product information
1 of 2

mushie

Муслин тетра пелени пакување од 3 - Виножита

Regular price ден 1,250.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,250.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Што е вклучено: 3 поединечни тетра пелени од муслин во едно пакување.

Направен од 100% органски памук, нашиот комплет од тетра пелени од муслин служи како екстра мек слој идеален за различни секојдневни намени. Секој сет вклучува три разновидни тетра пелени кои и служат за различни намени на секоја мајка и бебе. Користете ги пелените за пресоблекување, за доење, за држење или пак за средување на некој мал неред.

Детали
100% органски памук
• Димензија на една тетра пелена 58,42cm x 59,69 cm
Останува мека после секое миење

Грижа
Се мие на максимум 30ºC. 

Materials

Dimensions

Care information