Skip to product information
1 of 1

maileg

Мала кутија за складирање на колачиња мала - Црна

Regular price ден 700.00 MKD
Regular price Sale price ден 700.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Метални кутии со сопствен дизајн на Maileg. Во овие метални кутии можете да ги складирате сите ваши слатки и колачиња.

Висина: 10 цм
Ширина: 12 цм
Препорачана возраст: Само за декорација
Миење: Површинско миење
Материјал: Метал

Materials

Dimensions

Care information