Skip to product information
1 of 1

maileg

Дрвен автобус - жолта боја

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Дизајнот на овој мал дрвен автобус е едноставен и чист. Автобусот е од цврсто дрво и има функција на повлекување

Висина: 6 см
Ширина: 12 см
Возраст: 3 години +
Препорачана возрасна група: +3 Година
Перење: Површинско перење
Материјал: Дрво
Пополнување: -

Materials

Dimensions

Care information