Skip to product information
1 of 4

liewood

Горм капа за сонце со две лица - Зелен микс

Regular price ден 2,100.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,100.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Симпатична и практична капа за сонце за деца со врна заштита. Капата за сонце Горм со две лица е направена од 100% органски памук и со тоа го спречува потењето и и овозможува на кожата да дише.

Материјал: 100% органски памук
Со две лица

Состав на материјал
100% органски памук

Без штетни хемикалии како: ѓубрива и пестициди
Мека, висококвалитен органски памук

Одржливост
Органскиот памук е дефиниран како памук кој се одгледува без употреба на никакви хемикалии како што се ѓубрива и пестициди. Целиот памук што се користи во ткаените и плетените производи на LIEWOOD е од органски извори.

Земја на производство
Индија

Materials

Dimensions

Care information