ПОДАРОЦИ

Мали подароци, многу радости!

Оваа година ние ги имаме најубавите подароци за вашите најсакани и сите на вашиот новогодишен список!

Доколку немате идеја што точно сакате да им подарите, тука сме ние да ви помогнеме - вие само кажете ни го буџетот, а ние ќе се погрижиме за останатото. Внимателно и со многу љубов ќе одбереме производи во рамки на вашиот буџет, убаво ќе ги спакуваме, со посебна новогодишна порака и ќе се погрижиме вашиот подарок да е еден од најуникатните под елката!    
Напишете ни ја вашата порака во кошничката при процесот на нарачување, или испратете ни лична порака на нашата контакт форма

За сите новогодишни подароци над 2000 денари, имате 10% попуст на целокупната сума*

*во оваа цена не спаѓаат креветчињата и постелнините на Comfort Baby Global.
*ова се однесува на работите кои се во категоријата ПОДАРОЦИ на нашата веб страна, и додека имаме достапни количини од истите.