Skip to product information
1 of 1

books

Wonderful Babies - книга на англиски јазик

Regular price ден 850.00 MKD
Regular price Sale price ден 850.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Емили Винфилд Мартин
Формат: Книга од табла 24 страници
Издавач: Penguin Random House Children's UK
Отпечаток: Пуфин
Објавено: 3 февруари 2022 година
Класификација: Возраст: од 3 години, Книги за бебиња, Лични и социјални прашања: самосвест и самодоверба (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 284 g
Димензии: 175 x 400 x 19 (мм)

Од слатко бебе до љубопитно бебе, од бебе кое сака да се гушка до мрзливо бебе, оваа книга ќе го освои срцето на секој родител бидејќи содржи разновидна и симпатична екипа на бебиња во сите нивни расположенија. Совршен подарок за новите родители. Преполна со впечатливи илустрации и разигран текст што е задоволство да се чита на глас, оваа книга е совршена за воведување различни чувства на малите бебиња.

Materials

Dimensions

Care information