Skip to product information
1 of 1

books

Winnie-the-Pooh Pocket Library - книги на англиски јазик

Regular price ден 750.00 MKD
Regular price Sale price ден 750.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Формат: ТВРД ПОВЕЗ, 8 страници, (Целосно илустрации во боја); (Целосно илустрации во боја)
Издавач: HarperCollins Publishers
Објавено: 11 јануари 2018 година
Класификација: Сликовници: книги со ликови
Возраст: Предучилишна возраст (0-5)
Тежина: 264 g
Димензии: 94 x 94 x 48 (мм)
Земја: Обединето Кралство

Вини-Пу може да патува со вас каде и да одите со оваа мини џебна библиотека која содржи шест слатки книги! Секоја книга во оваа мала библиотека претставува еден од саканите ликови на А.А.Милн од Сто Акр Вуд, вклучувајќи ги Пу, Прасе, Ејор, Канга, Зајак и Кристофер Робин. Прекрасно илустрирано во млад, расадник стил, инспириран од оригиналните украси на E.H.Shepard. Совршен е за мали раце и погоден за деца на возраст од 10 месеци па нагоре.

Класичните детски приказни на Милн - во кои се појавуваат Пиглет, Ејор, Кристофер Робин и, се разбира, самиот Пу - ги загреваат срцата и смешни, предаваат лекции за пријателство и ја рефлектираат моќта на детската имагинација како ниедна друга приказна досега или оттогаш. Пу се рангира заедно со други сакани ликови како што се Падингтон Беар и Питер Ребит како суштински дел од нашето книжевно наследство. Без разлика дали имате 5 или 55 години, Пу е мечка за сите возрасти.

Materials

Dimensions

Care information