BIBS

Светски познатите цуцли BIBS, со карактеристичен тркалезен штит и апсорбирачки дел во облик на цреша, им даваат на децата удобност и безбедност скоро 50 години. Препорачана од болниците и детските здравствени работници BIBS цуцлите се со највисок квалитет и ги исполнуваат сите Дански и Европски законски барања.

Сите цуцли се 100% ослободени од БПА, ПВЦ и фталати.

Сите производи на BIBS се дизајнирани и произведени во Данска / ЕУ.