Skip to product information
1 of 1

books

Winnie-the-Pooh: Goodnight Pooh A bedtime peep-through book - книга на англиски јазик

Regular price ден 800.00 MKD
Regular price Sale price ден 800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Формат: Книга со тврди страни 12 страници
Издавач: HarperCollins Publishers
Отпечаток: крајбрежен брег
Објавено: 4 мај 2017 година
Класификација: Сликовници: книги со ликови
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 276 g
Димензии: 171 x 170 x 15 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Кристофер Робин е надвор во шумата, сонцето слатко заоѓа, како што треба. Ѕирни низ, Вини-Пу! Што гледате внатре? Вини-Пу се подготвува за спиење, во оваа прекрасна приказна со римување со дупки за ѕиркање за игра. Придружете му се на Пу и неговите пријатели од Сто Акр Вуд во пријатна приказна пред спиење. Младите обожаватели на Вини Пу ќе ја сакаат оваа светла и шарена книга со приказни со цврсти страници која е идеална за заедничко читање и споделување.

Класичните детски приказни на Милн - во кои се прикажани Прасето, Бувот, Зајакот, Ејор и, се разбира, самиот Пу - ги топат срцето и се смешни, а и пренесуваат лекции за пријателство и ја рефлектираат моќта на детската имагинација како ниедна друга приказна дотогаш или потоа. Пу се рангира заедно со други сакани ликови како Падингтон Беар и Питер Ребит како суштински дел од нашето книжевно наследство.

Materials

Dimensions

Care information