Skip to product information
1 of 1

books

Whose Baby is This? (board) - книга на англиски јазик

Regular price ден 900.00 MKD
Regular price Sale price ден 900.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Камил Тисеранд
Формат: Книга со тврд повез од 14 страници
Издавач: Tourbillon
Објавено: 18 март 2021 година
Класификации: Книги и пакети за интерактивни и активности
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 536 g
Димензии: 225 x 209 x 24 (мм)
Земја на потекло: САД

Откријте ја забавата за децата од предучилишна возраст: Бебињата се насекаде! На езерцето, на фармата, па дури и во планините! Но, тие не секогаш личат на нивните мајки и татковци. Малите деца ќе уживаат да ги лизгаат 36-те панели за да ги усогласат малите животни со нивните родители. Тие исто така ќе научат за живеалиштата на различните суштества.

* 36 лизгачки панели прават прекрасен и задоволувачки формат за забава во предучилишна возраст!* Секое ново ширење нуди индиции за вистинските одговори и обезбедува информации за секое животно со големина на залак* Цврст дизајн на книга за даска што е совршен за фанови дома или кога се во движење на чие бебе е ова? ќе го сака и интерактивното учење што се наоѓа во Кој што јаде?, Кој каде живее? и Кој што прави?. * Одлична семејна книга за читање на глас * Книги за активности за деца * Книги за 3-5 години * Книги за ученици од предучилишна возраст и градинка

Materials

Dimensions

Care information