Skip to product information
1 of 5

books

Very Hungry Caterpillar (Board) - книга на англиски јазик

Regular price ден 800.00 MKD
Regular price Sale price ден 800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Многу гладната гасеница маѓепсува генерации мали деца повеќе од четириесет години. Сега можете да ја споделите оваа трајна приказна во сосема нов формат на голема едиција, совршена за во домот, библиотеката или градинката.

Ерик Карле е меѓународен бестселер и наградуван автор и илустратор на книги за многу мали деца. 

Автор: Carle, Eric
Издавач: Пингвин Пафин
Формат: Тврд повез
Датум на објавување: 29/10/1994
ISBN: 9780241003008
Б-код: BA3008
Димензии: 132х181мм

Materials

Dimensions

Care information