Skip to product information
1 of 1

books

Twas the Night Before Christmas : Wind and Play! - музичка книга на англиски јазик

Regular price ден 1,500.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Ракел Мартин
Серија:Приказни од музичката кутија
Формат: Хардбек 24 страници
Издавач: Magic Cat Publishing
Отпечаток: Издавање Magic Cat
Објавено: 30 септември 2021 година
Класификација: Звучна приказна, бучни книги, музички книги
Читателство: Општо (САД: Трговија)
Тежина: 784 g
Димензии: 247 x 286 x 42 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Внесете ја магијата на музиката во вашиот дом со оваа интерактивна книга, која има механизам за намотување што звучи исто како музичка кутија за накит. 
Празниците никогаш не звучеле толку магично.

Materials

Dimensions

Care information