Skip to product information
1 of 1

books

The Wonderful Things You Will Be - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,000.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Формат: Мек повез 32 страници
Издавач: Penguin Random House Children's UK
Отпечаток: Пуфин
Објавено: 6 август 2020 година
Класификација: Возраст: од 5 години, Слики со приказни, Лични и социјални прашања: самосвест и самодоверба (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 460 g
Димензии: 251 x 264 x 13 (мм)
Земја: Обединето Кралство

„Ова е прв пат да овој свет има некој како тебе, па се прашувам какви прекрасни работи ќе правиш.“ Во оваа безвременска песна за растењето, Емили Виндфилд Мартин ги истражува сите работи што можете да ги одберете да бидете, од храбри и смели до креативни и мудри. Исполнети со прекрасни, чудни илустрации и паметна рима за читање на глас, возрасните ќе сакаат да им ја читаат оваа книга на своите деца на која било возраст додека со љубов ги разгледуваат сите можности што им претстојат. Нејзината трајна порака за љубов и прифаќање додека децата растат и се менуваат е и универзална и потресна и треба да се споделува одново и одново.

Materials

Dimensions

Care information