Skip to product information
1 of 1

books

The Twelve Days of Christmas : 12 Presents to Find - книга на англиски јазик

Regular price ден 800.00 MKD
Regular price Sale price ден 800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Фреја Хартас
Серија: Дрво кафеава мечка
Формат: Хардбек 10 страници
Издавач: Magic Cat Publishing
Отпечаток: Издавање Magic Cat
Објавено: 13 октомври 2022 година
Класификација: Книги за бебиња, приказни за животни (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 262 g
Димензии: 187 x 173 x 16 (мм)

Следете го мечеот додека тргнува на празнична авантура по лов на божиќен подарок со своите пријатели во шумата. Можете ли да им помогнете? Поставете ја превртливата римувана песна со дванаесет подароци за наоѓање и броење. Совршен божиќен подарок - полн со радости на зимата!

Materials

Dimensions

Care information