Skip to product information
1 of 1

books

The Snowman: The Book of the Classic Film - книга на англиски јазик

Regular price ден 850.00 MKD
Regular price Sale price ден 850.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Заснован на многу саканиот филм, одлетајте на едно волшебно патување до маѓепсувачката земја на Снешкото - сега тој слави 40-годишнина! Откако снегот ќе се спушти во студениот зимски ден, мало момче гради Снешко. Подоцна таа ноќ, под блескавите ѕвезди, оживува Снешкото! Рејмонд Бригс содржи неверојатно изведено ново уметничко дело засновано на филмот од 1982 година, заедно со прекрасно напишаната нарација на приказната.

Серија: Снешко
Формат: Мека / мека 32 страници
Издавач: Penguin Random House Children's UK
Отпечаток: Пуфин
Објавено: 13 октомври 2022 година
Класификации:Возраст за камата: од 3+ години, Божиќ, Сликовници: книги со карактери
Читателство: Предучилишна возраст (0-5)
Тежина: 202 g
Димензии: 284 x 232 x 3 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Materials

Dimensions

Care information