Skip to product information
1 of 1

books

The Secret Unicorn Club - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,500.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Дали верувате во еднорози? Дали би сакале да се придружите на тајниот клуб на експерти за еднорози, кои ги бараат и се грижат за еднорозите во дивината? Сега е време да го заслужите вашето место во Тајниот клуб еднорог. Заработете десет значки на вашето патување да станете официјален член на Secret Unicorn Club, а потоа откријте скриен прирачник само за највистинскиот пријател на еднорозите. Чувајте го драгоценото знаење на овие страници за доброто на сите коњи...

Илустрирани од: Рае Ричи, Томислав Томиќ
Формат: 56 страници
Издавач: Magic Cat Publishing
Отпечаток: Издавање Magic Cat
Објавено: 4 август 2022 година
Класификација: Мистерии, натприродно, чудовишта и митолошки суштества (детски/тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 776 g
Димензии: 262 x 315 x 23 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Materials

Dimensions

Care information