Skip to product information
1 of 1

books

The Little Book of Joy - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,200.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,200.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Откријте 365 начини да споделувате радост секој ден со оваа мала книга преполна со забавни факти, внимателни активности, ситници, родендени и меѓународни денови поврзани со секој ден од годината.

Формат: 368 страници
Издавач: ABRAMS
Отпечаток: Волшебна мачка
Објавено: 16 ноември 2021 година
Класификација: Празници и сезонски интереси, Книги и пакети за интерактивни и активности, Луѓе и места (детски / тинејџерски)
Јазик: англиски

Materials

Dimensions

Care information