Skip to product information
1 of 4

books

The Girls - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,000.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Формат: Тврд повез, 32 страници
Издавач: Малиот Тигар Прес Група
Отпечаток: Мал тигар прес
Објавено: 1 април 2021 година
Класификации: Возраст од 3 години, Слики со приказни
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 428 g
Димензии: 267 x 266 x 10 (мм)
Земја: Обединето Кралство

„Едноставна, но прекрасна сликовница за четири мали девојчиња кои играат во јаболките и за жените во кои растат. Јасно, директно и топло, тоа е прослава на добрината и изгребаните колена, илустрирани со шарм од Џени Ловли“. Четири мали девојчиња се среќаваат под јаболкница и формираат врска која расте додека споделуваат тајни, соништа, грижи и шеми. Оваа прекрасно илустрирана приказна ги прикажува животите на девојките низ подеми и падови и смеа и солзи.

Дознајте како нивното пријателство цвета како што минуваат годините и девојките стануваат жени.

Materials

Dimensions

Care information