Skip to product information
1 of 1

books

The Awakened Family: How to Raise Empowered, Resilient, and Conscious Children - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,300.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,300.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Формат: мек 368 страници
Издавач: Hodder & Stoughton
Отпечаток: Жолт змеј
Објавено: 14 јуни 2018 г
Класификација: Детска и развојна психологија, Семејство и односи, Совети за родителство
Тежина: 480 g
Димензии: 156 x 273 x 27 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

„Родители... ќе бидете воодушевени и восхитени од Др. Шефали.' - Опра Винфри Станете свесен родител што отсекогаш сте сакале да бидете и гледајте ги вашите деца како напредуваат.

Сите родители имаат аспирации за своите деца, но за некои овие надежи се претвораат во нереални очекувања. Во многу случаи, ова врши огромен притисок врз децата и има потенцијал да предизвика вистинска штета, попречувајќи го развојот на вашето дете. Предизвикувајќи ги модерните митови за тоа како треба да бидат децата, д-р Шефали им помага на родителите да ги препознаат децата какви што се навистина наместо да се држат за невозможните идеали на општеството.

Потпирајќи се на источната филозофија, како и на западната психологија, д-р Шефали нуди просветлени, практични совети и го објаснува нејзиниот радикално трансформативен план кој гарантира дека имате сигурни деца и мирно и емотивно поврзано семејство.

Materials

Dimensions

Care information