Skip to product information
1 of 1

books

The Animal Orchestra Plays Bach - звучна книга на англиски јазик

Regular price ден 1,000.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Децата можат да ја откријат магијата на музиката на Бах слушајќи ги петте прекрасни мелодии во оваа волшебна звучна книга. Оркестарот за животни патува наоколу, свири музика на Бах и ни кажува малку за неговиот живот додека одат. Ова е совршен вовед за еден од најголемите композитори на сите времиња.

Илустрирано од: Аг Јаткоовска
Серија:Музички книги
Формат: Книга од табла 10 страници
Издавач: Usborne Publishing Ltd
Отпечаток: Usborne Publishing Ltd
Објавено: 1 септември 2022 година
Класификации:За деца од 0-2 години, западна „класична“ музика, книги за бебиња, звучна приказна, бучни книги, музички книги
Читателство: Општо (САД: Трговија) Деца / Малолетници
Тежина: 356 g
Димензии: 217 x 218 x 19 (мм)

Materials

Dimensions

Care information