Skip to product information
1 of 5

kidsandco.mk

Snowman (With Popup Scenes) - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,100.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,100.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Една зимска ноќ снешко оживува и ја започнува магичната авантура. Оваа специјална книга вклучува popup сцени, со приказна заснована на саканата сликовница на Рејмонд Бригс.

Автор: Briggs, Raymond
Издавач: Пингвин Пафин
Формат: Тврд повез
Датум на објавување: 10.03.2019
ISBN: 9780241418932
Илустрирано: целосна боја
Страници: 32
Димензии: 177x145mm

Materials

Dimensions

Care information