Skip to product information
1 of 1

books

Slow Down and Be Here Now - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,200.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,200.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Зумирајте за да гледате како колибрите пијат нектар; гледајте како се појавува зрното од грашок; види мал полжав додека излегува да пие. Со шармантен текст и вистинска наука, видете ја природата одблиску и оставете ја да ве спречи во вашите патеки, за да можете вистински да најдете радост во сегашниот момент.

Илустрирано од: Фреја Хартас
Формат: 64 страници
Издавач: Magic Cat Publishing
Отпечаток: Издавање Magic Cat
Објавено: 29 септември 2022 година
Класификации: Антологии (детски / тинејџерски), Природна историја (детски/тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 588 g
Димензии: 242 x 297 x 12 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Materials

Dimensions

Care information