Skip to product information
1 of 3

books

Press Here (board) - книга на англиски јазик

Regular price ден 950.00 MKD
Regular price Sale price ден 950.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Формат: Тврд повез 56 страници
Издавач: Хроника книги
Отпечаток: Книги за хроника
Објавено: 28 април 2011 г
Класификација: Сликовници
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 446 g
Димензии: 221 x 220 x 11 (мм)
Земја на потекло: САД

Притисни тука, измешај го, ајде да играмеее! Соберете ги сите четири интерактивни книги од Ерве Туле! Притиснете ја жолтата точка на корицата на оваа интерактивна детска книга, следете ги инструкциите внатре и тргнете на магично патување! Секоја страница од оваа изненадувачка книга на допир му наложува на читателот да го притисне копчето, да го затресе, да ја навали книгата и кој знае што ќе се случи следно! Децата и возрасните ќе се кикотат со задоволство додека точките се множат, менуваат насока и растат во големина! Особено извонредна затоа што авантурата се случува на рамната површина на едноставната, печатена страница, оваа уникатна интерактивна сликовница за моќта на имагинацијата и интерактивноста ќе обезбеди забава за читање на глас за сите возрасти!

Materials

Dimensions

Care information