Skip to product information
1 of 1

books

Poppy and Mozart - музичка книга на англиски јазик

Regular price ден 800.00 MKD
Regular price Sale price ден 800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Магали Ле Хуч
Серија:Книги за звук на афион
Формат: Хардбек 24 страници, 15 илустрации во боја
Издавач: Волтер Фостер Џуниор.
Отпечаток: Волтер Фостер Џуниор.
Објавено: 3 мај 2018 година
Класификација:Возраст за интерес: од в 4 години, Звучна приказна, бучни книги, музички книги, Музика: општ интерес (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 366 g
Димензии: 184 x 209 x 16 (мм)

 

Materials

Dimensions

Care information