Skip to product information
1 of 1

books

Pick a Pine Tree - книга на англиски јазик

Regular price ден 900.00 MKD
Regular price Sale price ден 900.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Изберете елка - тенка, висока, или ниска или чудна! Долги прави гранки или свиткани гранки... Ммм! Само помирисајте го тој мирис на новогодишна елка! Од победникот на V&A Најдобра илустрирана книга за 2017 од креаторот на Големите, страшни заби на Алан, Џарвис и авторката Патриша Тохт, доаѓа прекрасна, неодолива божиќна книга за подароци која започнува со ... берење бор! Преполна со возбуда.

од Патриша Тохт (автор)
Илустрирано од: Џарвис
Формат: Мека / мека 40 страници
Издавач: Walker Books Ltd
Отпечаток: Walker Books Ltd
Објавено: 4 октомври 2018 година
Класификација: Слики со приказни
Читателство:Предучилишна возраст (0-5)
Тежина: 226 g
Димензии: 267 x 244 x 5 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Materials

Dimensions

Care information