books

Peter Rabbit Christmas is Coming (Countdown/Advent Book) - книга на англиски јазик

Sale price Price ден 1,500.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Питер зајчето е многу возбудено - скоро е време за Божиќ. Едвај чека да јаде пити, да ја украси елката и да ги отвори сите свои подароци! Со посебна приказна и активност за уживање како семејство секој ден во декември, овој прекрасен тврд повез го прави совршениот божиќен подарок и ќе стане празнична традиција за сите обожаватели на Питер зајчето.

Автор: Potter, Beatrix
Издавач: Пингвин Пафин
Формат: Тврд повез
Датум на објавување: 22/10/2020
ISBN: 9780241425633
Илустрирано: илустрации во боја
Страници: 144
Димензии: 261x194mm