Skip to product information
1 of 1

books

Peppa Pig: Peppa and the Christmas Elf - книга на англиски јазик

Regular price ден 850.00 MKD
Regular price Sale price ден 850.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Пепа сака авантура со магичниот Божиќен елф! Ќе и се исполни ли желбата? Тоа е најмагичното време во годината, а Пепа посака да има авантура со џуџе од работилницата на Дедо Мраз! Кога околу неа ќе почнат да се случуваат мистериозни работи, Пепа мисли дека тоа е дело на непослушен елф ! Што навистина се случува?

Серија: Пепа прасе
Формат: Мека / мека 32 страници
Издавач: Penguin Random House Children's UK
Отпечаток: Бубамара
Објавено: 13 октомври 2022 година
Класификација: Возраст за интерес: 3+ години, Божиќ, Сликовници: книги за ликови, Приказни за животни (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 194 g
Димензии: 250 x 250 x 4 (мм)

Materials

Dimensions

Care information