Skip to product information
1 of 1

books

One Thousand Things - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,400.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,400.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Дознајте како навистина изгледаат илјада работи во оваа визуелна енциклопедија со првите зборови што треба да се видат и кажат. Пребарајте мало глувче на секоја страница и откријте нови зборови со секое вртење на страницата. Стилски поставена, книгата е подредена по тема и содржи целосно илустрирани збирки на „работи“, секоја јасно означена и лесна за препознавање. Оваа книга од 80 страници покрива сè, од вселената, до човечкото тело и светот околу нас, со современа привлечност кон класичната тема.

Автор: Kovecses, Anna
Издавач: Aurum Press Quarto
Формат: Тврд повез
Датум на објавување: 03.05.2015
ISBN: 9781847806079
Илустрирано: илустрации во боја
Страници: 80
Димензии: 278x200mm

Materials

Dimensions

Care information