Skip to product information
1 of 1

books

Old Enough to Save the Planet - книга на англиски јазик

Regular price ден 800.00 MKD
Regular price Sale price ден 800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрација: Аделина Лириус
Серија: Променувачи
Формат: мека / мека 32 страници
Издавач: Magic Cat Publishing
Отпечаток: Издавање Magic Cat
Објавено: 4 февруари 2021 година
Класификации:Возраст за интерес: од 4 години, Сликовници, Социјални прашања: животна средина и зелени прашања (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 198 g
Димензии: 239 x 281 x 7 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Запознајте деца - исто како вас - преземајќи акција против климатските промени. Дознајте ja работата што тие ја работат и откријте како започнува иднината на нашата планета овде... со вас.

Materials

Dimensions

Care information