Skip to product information
1 of 4

books

Me and My Fear - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Формат: 40 страници
Издавач: Flying Eye Books
Отпечаток:Книги за летечки очи
Објавено: 1 септември 2018 година
Класификација: Слики со приказни
Тежина: 362 g
Димензии: 259 x 234 x 10 (мм)
Земја: Обединето Кралство

Прекрасна приказна за победување на стравовите и ширење емпатија од наградуваната авторка и илустраторка Франческа Сана. Кога една млада девојка треба да патува во нова земја и да започне во ново училиште, нејзиниот страв и кажува да биде сама и да се плаши. Како може да се надева дека ќе се дружи ако не го разбира нивниот јазик? Новата приказна што го загрева срцето и релевантна од најпродаваниот автор и илустратор на „Патувањето“, оваа книга ни ја покажува важноста да го споделите вашиот страв со другите - на крајот на краиштата, секој носи страв со себе, дури и ако е доволно мал за да го собере во нивниот џеб!

Materials

Dimensions

Care information