books

Little People Big Dreams: John Lennon - книга на англиски јазик

Sale price Price ден 900.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.

Последната од феноменално популарната серија ги запознава децата со животот на Џон Ленон, момчето од Ливерпул кое сонувало за мир. Кога Џон Ленон формирал бенд додека сеуште бил во училиште, тој не можел да знае дека ќе ја сменат музиката засекогаш и денес, тој е запаметен не само како музичка икона, туку и како шампион на светскиот мир. Оваа инспиративна книга содржи стилски и прекрасни илустрации и дополнителни факти одзади, вклучувајќи биографска временска рамка со историски фотографии и детален профил на животот на легендарниот Битлс.

Автор: Vegara, Isabel Sanchez
Издавач: Aurum Press Quarto
Формат: Тврд повез
Датум на објавување: 05.02.2019
ISBN: 9781786038036
Илустрирано: Целосна боја
Страници: 32
Димензии: 240х195мм