Skip to product information
1 of 4

books

Little People Big Dreams: Frida Kahlo - книга на англиски јазик

Regular price ден 900.00 MKD
Regular price Sale price ден 900.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Брилијантна илустрирана серија на книги за младите читатели, фокусирани на детството на познати луѓе. Ова ја следи уметничката Фрида Кало, чија желба да студира медицина била уништена од несреќа во детството. Додека закрепнувала, Фрида почнала да слика од својот кревет и направила преку 140 уметнички дела. За читатели 4+.

Автор: Vegara, Isabel Sanchez
Издавач: Aurum Press Quarto
Формат: Тврд повез
Датум на објавување: 05.02.2019
ISBN: 9781786038036
Илустрирано: Целосна боја
Страници: 32
Димензии: 240х195мм

Materials

Dimensions

Care information