Skip to product information
1 of 1

books

Little Bear - книга на англиски јазик

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
„Прекрасна книга со која децата може да се успијат“ - The Observer. „Полна со задоволство и топлина и нежност“ - Sunday Times. Во понеделник, едно момче наоѓа поларна мечка во својата градина... само, оваа поларна мечка е толку мала што може да ја собере во дланката на момчето. „Дали си изгубена, Мече? прашува момчето.

"Можам ли да ти помогнам?" Од ден на ден мечката расте - а исто така и нивното пријателство - додека момчето не сфати дека е време мечката да си оди дома. Нежна, зачудувачки илустрирана басна за отпуштањето, полна со љубов од креаторот на Перду.

Формат: Мека / мека 32 страници
Издавач: Simon & Schuster Ltd
Отпечаток:Simon & Schuster Ltd
Објавено: 27 октомври 2022 година
Класификација: Книги со слики, класична фикција (детски / тинејџерски), приказни за животни (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 150гр
Димензии: 246 x 278 x 7 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство
Земја на потекло: МК
Тарифни шифри:49030000

Materials

Dimensions

Care information