Skip to product information
1 of 1

books

If Animals Kissed Good Night - книга на англиски јазик

Regular price ден 800.00 MKD
Regular price Sale price ден 800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Дејвид Вокер
Серија: Ако животните се бакнуваа за добра ноќ
Формат: Книга со тврд повез од 34 страници
Издавач: Farrar, Straus and Giroux (BYR)
Отпечаток:Фарар, Штраус и Жиру (BYR)
Тежина: 252 g
Димензии: 164 x 164 x 19 (мм)
Јазик: англиски
Земја на потекло: САД

Што ако животните го прават она што го правите ВИЕ? Оваа бестселер приказна замислува како животните би ги бакнувале своите сакани за добра ноќ!

Ако животните се бакнуваат за добра ноќ како ние...како би го направиле тоа? Жирафата и нејзиното бебе ќе ги истегнеа вратовите високо, волкот и нејзиното мало ќе се бакнуваа и потоа ќе завиваа, а мрзливецот и нејзиното бебе ќе се движеа многу бавно. И низ животинското царство, секое суштество би ја споделило љубовта на единствен начин.

Materials

Dimensions

Care information