Skip to product information
1 of 1

books

Guess How Much I Love You With Golden Heart - книга на англиски

Regular price ден 850.00 MKD
Regular price Sale price ден 850.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрира: Анита Џерам
Серија: Погоди колку те сакам
Формат: Хардбек 32 страници
Издавач: Walker Books Ltd
Отпечаток: Walker Books Ltd
Објавено: 1 декември 2011 година
Класификации:Возраст за камата: од 3 години, Сликовници: книги со ликови, сликовници
Читателство :Предучилишна возраст (0-5)
Тежина: 198 g
Димензии: 167 x 188 x 9 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Топлата приказна за малиот Nutbrown зајак и големиот Nutbrown зајак кои ја изразуваат својата љубов еден кон друг, маѓепса генерации на деца уште од нејзиното прво објавување во 1994 година.

Materials

Dimensions

Care information