Skip to product information
1 of 1

books

Guess How Much I Love You - книга на англиски јазик

Regular price ден 650.00 MKD
Regular price Sale price ден 650.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрира: Анита Џерам
Серија: Погоди колку те сакам
Формат: мека / меки 32 страници
Издавач: Walker Books Ltd
Отпечаток:Walker Books Ltd
Објавено: 5 ноември 2007 г
Класификација: Сликовници
Читателство:Предучилишна возраст (0-5)
Тежина: 198 g
Димензии: 256 x 245 x 4 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Топлата приказна за малиот Nutbrown зајак и големиот Nutbrown зајак кои ја изразуваат својата љубов еден кон друг, маѓепса генерации на деца уште од нејзиното прво објавување во 1994 година.

Materials

Dimensions

Care information