Skip to product information
1 of 1

books

Goodnight, Little Bunny : Simple stories sure to soothe your little one to sleep - книга на англиски јазик

Regular price ден 900.00 MKD
Regular price Sale price ден 900.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирани од: Бек Винел, Вики Чу
Серија: Baby Animal Tales
Формат: Меки 24 страници
Издавач: Magic Cat Publishing
Отпечаток: Издавање Magic Cat
Објавено: 3 март 2020 година
Класификација: Книги за бебиња, приказни за животни (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 264 g
Димензии: 237 x 192 x 10 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Запознајте го малото зајаче на денот кога тоа ќе излезе од дупката за прв пат и ќе дознае дека има сè што и е потребно за да биде совршено зајаче - раздвижени уши за слушање, збрчкан нос за душкање и големи, живи стапала за скокање. Овие преслатки книги, со слатки фотографски илустрации, се совршени за спиење или дремење, со едноставни приказни кои сигурно ќе го смират вашето малечко да заспие и ќе му пружат слатки соништа.

Materials

Dimensions

Care information