Skip to product information
1 of 1

books

Disney: 12 Days of Christmas - звучна книга на англиски јазик

Regular price ден 850.00 MKD
Regular price Sale price ден 850.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
12 денови од Божиќ на Disney е 3D книга за деца која ги вклучува вашите омилените ликови на Disney. Притиснете го копчето, слушнете ја мелодијата и потоа вие испејте ја.

Серија: 3D Звучна книга за деца
Формат: Книга со тврди страни, 14 страници
Издавач: Bonnier Books Ltd
Отпечаток: Есенско издаваштво
Објавено: 31 октомври 2022 година
Класификации:Возраст за интерес: од в 3 години, Божиќ, Сликовници: книги со карактери, сликовници, Звучна приказна, бучни книги, музички книги
Тежина: 404 g
Димензии: 177 x 278 x 25 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Materials

Dimensions

Care information