Skip to product information
1 of 1

books

Dance with the Elves - звучна книга на англиски јазик

Regular price ден 1,100.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,100.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Малите деца ќе сакаат да потскокнуваат на божиќната музика во оваа неодолива звучна книга. Освен што танцуваат џуџиња, има и ирваси и божиќни самовили, па дури и самиот Дедо Мраз ги носи своите чизми за танцување! Со еден многу едноставен „потег“ за копирање на секоја страница и диско-аранжмани со многу омилени празнични мелодии, ова е совршен начин да танцувате, да се вртите и да уживате во божиќниот дух.

илустрирано од: Ана Мартин Ларанага
Серија: Звучни книги
Формат: Книга со тврди страни 10 страници, илустрации, боја; Илустрации, Боја
Издавач: Usborne Publishing Ltd
Отпечаток: Usborne Publishing Ltd
Објавено: 27 октомври 2022 година
Класификации: Божиќ, книги за бебиња, звучна приказна, бучни книги, музички книги, танц, балет (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 384 g
Димензии: 207 x 206 x 20 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Materials

Dimensions

Care information